top of page

Patient Care Expert

Public·87 members

Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20.11.2023 Shiko Tv

2 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, ...

“Nuk duam t’i prishim festën Shqipërisë”: Përzgjedhësi i Ishujve Faroe thotë se do të provojë skema të reja ndaj kuqezinjveTashmë me një biletë që i garanton pjesëmarrjen në Evropianin e verës së ardhshme në Gjermani, Shqipëria do të luajë në “Air Albania” ndeshjen e fundit në Grupin E ndaj Ishujve Faroe. Në kryeqytet pritet një festë e madhe ndërsa kuqezinjtë kërkojnë të sigurojnë edhe vendin e parë në grup, ku i mjafton vetëm një pikë. Ndërkohë, para ndeshjes së të hënës, në konferencë për shtyp foli trajneri i kombëtares së Ishujve Faroe, Hakan Ericson. Ky i fundit theksoi se nuk pretendon t’i prishë festën Shqipërisë, megjithatë në fushë skuadra do të mendojë për veten ndërsa shtoi se do të provojë disa skema të reja. Portugalia U17 Shqipëria U17 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023 Sh 5 ditë më parë — (SHIKO TV<) Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdr 10 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09.11.2023 5 ditë ... Republika Çeke U17 Shqipëria U17 2022 18 nëntor 2023 2 ditë më parë — Republika Çeke U17 Shqipëria U17 2022 18 nëntor 2023 Transmeto 9 nën 2023 — Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 . Futbollistët e aktivizuar si titullarë në sfidën ndaj Moldavisë u stërvitën vetëm në palestër, ndërsa pjesa tjetër e lojtarëve pas punës në palestër, dolën në fushë dhe u stërvitën rregullisht nën urdhrat e trajnerit Sylvinho. Ekipi gëzon formë të mirë dhe nuk ka asnjë problem fizik”. Ndeshja Shqipëri – Ishujt Faroe do të luhet në stadiumin “Air Albania” më datë 20 nëntor duke nisur nga ora 20:45. Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 5 ditë më parë — Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 — (HD LIVE Ishujt Faroe, Moldavia. GRUPI G: Holanda, Turqia, Norvegjia, Mali i ... Republika Çeke U17 Shqipëria U17 transmetim i 2 ditë më parë — Ishujt Faroe, Moldavia. Polonia shënon gol, ndërpritet ndeshjamë 10. 2021 - Epoka e RePolonia i ka shënuar gol Shqipërisë në minutën e 76-të, ... Ishujt Faroe vlejnë 3.48 milionë euro, Shqipëria favorite, Ndaj Moldavisë 3 pikët ishin jetike, por Shqipëria jo vetëm që doli me pikë të plota, por shfaqi dhe një futboll tërheqës, një futboll sulmues, ... Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 9 nëntor 2023 [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 14... Shqipëria Republika Çeke 2022 12 tetor 2023 Transmetim 19 orë më parë — 9 sht 2023 — Republika ... Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 06/11 6 nën 2023 — (ONLINE@@) Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 12 sht 2023 — Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtë. Tifozët shqiptarë në ishujt Faroe ... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17/11/2023 Në këtë tu 2 ditë më parë — Shqipëria drejtpërdrejt live 07 6 sht 2023 — Moldavia dhe sot Ishujt Faroe. [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Shqipëria nisi përgatitjet për ndeshjen e fundit me Ishujt FaroeSport November 18, 2023 - 17:56 Pasi siguroi kualifikimin në Kampionatin Evropian “Euro 2024” me barazimin 1-1 ndaj Moldavisë në transfertë, Kombëtarja shqiptare udhëtoi menjëherë pas ndeshjes, për të mbërritur në Tiranë pas mesnatës. Stafi teknik ka vendosur që kuqezinjtë të nisin menjëherë përgatitjet për takimin e të hënës ndaj Ishujve Faroe, e fundit në këtë edicion kualifikues, ku do të kërkohet fitorja për të siguruar vendin e parë në Grupin E. Gjatë paradites së sotme në ambientet e “Shtëpisë së Futbollit’’ Kombëtarja zhvilloi seancën stërvitore në kuadër të ndeshjes ndaj Ishujve Faroe. Departamenti i Komunikimit në FSHF bëri me dije se “në stërvitjen e sotme ishin të pranishëm të gjithë lojtarët. That's My Phenotype! 2 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, Moldavia. LIVE 7 dhj 2020 — Pjesë e shortit janë ... [online<<] Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdre [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==]] Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt 19 qershor 2023 Grupi E: Polonia, Republika Çeke, Shqipëria, Ishujt Faroe, Moldavi. Ishujt Faroe-Shqipëri/ Sonte në orën 20:45, transmetohet në DigitAlbPak orë na ndajnë nga ndeshja e rradhës e përfaqësueses shqitpare me atë të Ishujve Faore në transfertë këtë herë. Trajneri Sylvinho nuk ka zhvilluar asnjë skemë dhe asnjë përgatitje taktike teknike në Torshavn që nga mbërritja pasditen e së dielës deri sot, seancat stërvitore kanë qenë thjeshtë të lehta me vrapime dhe goditje në portë, duke na lënë të kuptohet se gjithçka ka qenë e përgatitur që në Tiranë në grumbullimin 14 ditore që ai zhvilloi në Shtëpinë e Futbollit. Edhe sa i përket formacionit që do të hedhë në fushë, pavarësisht se ende nuk është publikuar ai zyrtarë, nga informacionet pranë trajnerit mësohet se skuadra me gjasë do të jetë e njëjta, duke I besuar 11-tshes së stadium Air Albania ndaj Moldavisë, pra duke ndjekur shprehjen e famshme “formacioni fitues nuk ndryshohet”. Kështu në port mbetet Berisha dhe katërshja përpara tij Gjimshiti Ismajli Hysaj dhe Mitaj nga krahët, për të lënë përpara tyre Ramadanin dhe Baren ndërkohë që 4 lotjarët e mbetur do të jenë ata nga të cilët pritet goli pasi janë të gjithë me tipare sulmuese si Bajram, Hasani, Uzuni dhe Cikalleshi. [[SHIKONI]] Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 6 nënto 22 mar 2023 — Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 — (HD LIVE Ishujt Faroe. Transmetimin e filloi që nga 17 shkurti i... In ... [[[SPORT TV**]===]] Republika Çeke Shqipëria transmetim i dr 6 sht 2023 — [[[SPORT TV**]===]] Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 7 shtator 2023 Ishujt Faroe-Shqipëri/ Sonte në orën 20:45, ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page