top of page

Patient Care Expert

Public·87 members

Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt

Zvicër – Kosovë, formacionet e mundshme. Share Button Gazeta Blic. ërgatitjet për në Kampionatin Botëror “Katar 2022” Zvicra do t'i vazhdojë me ndeshjen ...

[[JETONI>]] Kosova Zvicra 2022 9 shtator 2023 8 orë më parë 9 sht 2023 — [JETONI>]] Kosova Zvicra 2022 9 shtator 2023 8 orë më parë — Nga Kosova vazhdojnë të largohen lojtarë, më të fundit Daku dhe Muja… Liga U17 2022/23 – Federata e Futbollit e Kosovës Liga U17 2022/23. Ballina > Liga U17 2022/23. Tabela. #. Club. M. W. D. L. GF. GA. GD. Pt. 1. 2 Korriku. 30. 21. 6. 3. 77. 25. 52. 69. 2. Kosova U17 Kroacia U17 drejtpërdrejt falas 3 nëntor 2023 3 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 drejtpërdrejt falas 3 nëntor 2023 5 sht 2023 — Kosova bën pjesë në Grupin e 9-të, ku janë të përfshira edhe Anglia,... [SHIKONI>>>>] Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 2022[Transmetim i drejtpërdrejtë! ]!!! ]] Kosova Zvicra 2022 9 shtator 2023 Bastoret Zvicrës i japin 1. 61 për fitore ndaj Kosovës. Gazeta10: Ballina DASh përsërit: Kosova nuk duhet të marrë veprime që përshkallëzojnë situatën në Kombëtarja e Zvicrës është duke e zhvilluar konferencën për mediaBallina - Gazeta10Gazeta10 Facebook Instagram Youtube Kanal10 Lajme Sport 10+ Search KANAL 10 LIVE VIDEO TE KANAL 10 VIDEO ‘Çka kam unë faj që Albini është i mirë? ’ – Gashi ‘shpërthen’ me lavdata për kryeministrinVIDEO Gallate KË DO TA VOTONIT NË ZGJEDHJE?! Gallate Atmosfera në prag të ndeshjes së shumëpritur Kosovë-ZvicërVIDEO Raport A u zbraps komuna e Mitrovicës së veriut, për të mos zbatuar vendimi për lirimin e objekteve? Raport Fillon ndërtimi dhe renovimi i shtëpive të shqiptarëve në veriVIDEO Përfundon afati, objektet nuk lirohen nga serbët – flet Branislav KëstiqRaport TEMA E GAZETËS HISTORI Dosja e plotë: Gjyqi ndaj Ibrahim Çelos në Selanik për vrasjen e Hasan PrishtinësHISTORI Jo përdorimit politik të FSK-së! Lojërat mesdhetare 2030 Shefi i Presidencës i reagon serbëve: Sportistët tuaj do të vijnë në Kosovë për Lojërat MesdhetareLojërat mesdhetare 2030 Hage Abdullahu: Thaçi e Veseli përfaqësojnë vlerat mbi të cilat u ndërtua historia e re e KosovësHage Aktuale Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale: Haxhiu t’i përmbushë obligimet e jo të sulmojëAktuale Kampionati Evropian Blick: Pagat në Kosovë 300 euro, ndërsa bileta e ndeshjes ndaj Zvicrës 500 euroKampionati Evropian Bote Mbretëria e Bashkuar, Kanadaja, Suedia dhe Ukraina padisin IraninBote Ohër Gashi: Vuçiq do të paraqes humbjen si fitore, siç kanë bërë gjatë historisëOhër Ndeshja Ndeshja Kosovë-Zvicër, Haradinaj: Djemtë tanë kanë një mentalitet të fortëNdeshja KRU Prishtina Kjo pjesë e Fushë Kosovës nesër do të mbesë pa ujë të pijshëmKRU Prishtina Intervista e Bislimit “Nuk keni parë gjë akoma” – Klinaku flet për intervistën e Bislimit për “Danas”Intervista e Bislimit Bislimi: Në Marrëveshjen Bazë nuk është njohja formale nga Serbia – lëshim nga KosovaAktuale 10 LIVE Policia serbe arreston drejtorin e Administratës në Leposaviq, reagon Sveçla: Beogradi urgjentisht ta lirojë Kurti 'qorton' Perëndimin për qasje të butë ndaj Serbisë: Kthejani regjimin e vizave, pastaj e zbatojnë marrëveshjen Bislimi: Në Marrëveshjen Bazë nuk është njohja formale nga Serbia – lëshim nga Kosova Digjitalizimi i arsimit në Kosovë: 32 llaptopë në shkollën me mbi 1200 nxënës GJYKIMI SPECIAL Dëshmitari kundër Thaçit dhe të tjerëve: Gjatë luftës përkrahnim LDK-në, sot e mbështesim Kurtin Asnjë detaj edhe pas 4 orësh nga seanca e mbyllur në Hagë “Duart dhe këmbët i kisha gjithmonë të ënjtura nga rrahjet”, Krasniqi emocionohet kur flet për torturat ndaj tij LIVE Krasniqi: Absurde të akuzohem për persekutimin e anëtarëve të LDK-së (VIDEO)LIVE gjykimi special Përfundon bastisja në banesën e ish-këshilltarit të Thaçit, avokati tregon detajegjykimi special Hoxhaj i bindur në pafajësinë e çlirimtarëve: Historia s’mund të rishkruhetgjykimi special TË FUNDIT MË TË LEXUARAT Shefi i Presidencës i reagon serbëve: Sportistët tuaj do të vijnë në Kosovë për Lojërat Mesdhetare Blick: Pagat në Kosovë 300 euro, ndërsa bileta e ndeshjes ndaj Zvicrës 500 euro Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale: Haxhiu t’i përmbushë obligimet e jo të sulmojë Abdullahu: Thaçi e Veseli përfaqësojnë vlerat mbi të cilat u ndërtua historia e re e Kosovës Haxhiu: Ata që janë kundër Kodit Civil, duhej të na tregonin para se të anëtarësoheshin në VV Shtyhet afati për lirimin e objektit komunal në Mitrovicën e Veriut Policia konfiskon 600 gramë flori pasi u gjetën në një veturë në Shtërpcë, arrestohet një person Bajrami ngre alarmin: Për herë të parë nga Kosova ka ikje masive të punëtorëve të administratës "Gjaku i dëshmorëve nuk shitet" - Fillon ndërtimi i shtëpive të shqiptarëve në veri OPINION 10 Qeveria Kurti nuk po i zgjidh problemet ajo është vetë problemiFaton Abdullahu Ja si e ka tranformuar mafian pushtimi rus i Ukrainës“The Economist” Më keq se intervenimi policor është vetëm zmbrapsja! Halil Matoshi Shifrat që shpërfaqin mashtrimin e qeverisëRamush Haradinaj Hagë, heshtja e frikshme përballë Speciales Arben Ahmeti Qeveria Kurti nuk po i zgjidh problemet ajo është vetë problemiFaton Abdullahu Më keq se intervenimi policor është vetëm zmbrapsja! Halil Matoshi Shifrat që shpërfaqin mashtrimin e qeverisë Ramush Haradinaj Ja si e ka tranformuar mafian pushtimi rus i Ukrainës “The Economist” Hagë, heshtja e frikshme përballë Speciales DUHET LEXUAR Greqi Kurti viziton ekipin e Kosovës që ndodhet në Heraklion të Greqisë për Lojërat Mesdhetare në rërë Kryeministri i vendit, Albin Kurti ka vizituar sot ekipin e Kosovës që ndodhet në Heraklion të Greqisë, për Lojërat Mesdhetare në Rërë. Zvicra Kosova 2022 18.11.2023 Transmetim 2 orë më parë 16 orë më parë — Zvicra Kosova 2022 18.11.2023 Transmetim 2 orë më parë — Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt live 17 nëntor 21 orë më parë ... Kosova-Zvicra, transmetimi direkt online Katari 2022. Basketboll. Superliga | Skema Play Off · Superliga | Kosova-Zvicra, transmetimi direkt online. 19 July, 2023 @11:39. Për të gjithë ata që... [[SHIKONI]] Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 6 nëntoi ka kërkuar zyrtarit të UEFAs që të ishte sa më iGRUPI C: Italia, Zvicra, Irlanda Veriore, Bullgaria, Lituania. GRUPI D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnja & Hercegovina, Kazakistani. [[SPORT TV! ]] Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 — (HD LIVE===) Suedia U17 Shqipëria U17 2022 20 tetor 2022. 0 [[transmetim>>]] Kosova Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 nëntor 2022. Por pas nëntë minutash hevletët barazuan me Jordan Lotomba pas një goditje me kokë nga afër për 1-1. Pas golave kishte raste të tjera, por që rrjetat heshtën. Kosova U21 Bullgaria U21 2022 17 nëntor 2023 Live Sport 24 orë më parë — Kosova U21 Bullgaria U21 2022 17 nëntor 2023 Live Sport 17 tet 2023 — Ndeshja Bullgaria U21 - Kosova U21 luhet sot me fillim prej orës 17:30... Tetë kompani nga Kosova do të marrin pjesë në Panairin “ Tetë kompani nga Kosova do të marrin pjesë në Panairin “Swissbau Compact 2022” në Zvicër. 28 prill 16:30. Zvicra mbetet një ndër partnerët kryesor të Kosovës ... Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 Transmetim i 13 orë më parë — Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 Transmetim i drejtpërdrejtë 4 orë më parë — Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 Shqipëria drejtpërdrejt falas ... Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 Shiko Tv Zvicër 15 orë më parë — Zvicër – Kosovë, formacionet e mundshme. Share Button Gazeta Blic. ërgatitjet për në Kampionatin Botëror “Katar 2022” Zvicra do t'i vazhdojë ... Streamed 4 weeks... U17/ Kosova fituese e grupit B - YouTube 3:18U17/ Kosova fituese e grupit B. 168 views · 5 hours agomore. Federata e North Macedonia U17 W vs Kosovo U17 W Live Stream. Federata e... YouTube · Federata e Futbollit e Kosovës · 4 javë më parë [Sporti!! ] Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 20 Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2022. Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet 2023 — Kosova në lindje, dhe Shqipëria në jug. Kryeqyteti Finlanda U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 4 ditë më parë — [Transmetim... Çfarë kishte ndodhur në miqësoren e vitit 2022 mes Kosova dhe Zvicra luajnë sot ndeshjen e parë zyrtare në kuadër të eliminatoreve për Euro 2024. Reklama. Por Dardanët dhe Helvetët ishin takuar edhe më parë, ... Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18/11/2023 13 orë më parë — Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18/11/2023 Shikoni drejtpërdrejt (((TRANSMETO))) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 09.09.2023 ... [TRANSMETIM@] Shqipëria U21 Rumania U21 transmetim i Shqipëria Polonia drejtpërdrejt l 2 ditë më parë — [[transmetim i drejtpërdrejtë<<]] Kosova Zvicra 2022 9 shtat 3 orë më parë — Kosova U21 mposhtet nga Polonia... Kosova U17 Kroacia U17 drejtpërdrejt 3 nëntor 2023 Kosova U17 Kroacia U17 drejtpërdrejt 3 nëntor 2023 Shqipëria U-17 është mundur në minutat e fundit ndaj Kroacisë me rezultatin 1-0 e vlefshme për fazën e... Kosova U17 i zhvillon dy miqësore me Maqedoninë e Veriut 5 sht 2023 — Kosova bën pjesë në Grupin e 9-të, ku janë të përfshira edhe Anglia, Kroacia dhe Ishujt Faroe. Besides Armenia U21 scores you can follow 1000+ football competitions from 90+ countries around the world on Flashscore. Deshën ta birësojnë nipin nga Kosova, Zvicra ua refuzon Deshën ta birësojnë nipin nga Kosova, Zvicra ua refuzon kërkesën gjyshërve kosovarë. 0 shares. Prishtinë | 08 Shk 2022 | 08:34 | Nga Ekonomia Online. Pasi Zyra... Lajme Eurobasket TopSporti TopSporti TRANSMETIMI ONLINE DREJTPËRDREJTË. Direkt online: Zvicra-Kosova Kosova-Zvicra, transmetimi direkt online Orari i gjysmëfinaleve në EurobasketTë Fundit Kosova jo si Ukraina/ Shqipëria mbledh Këshillin e Sigurimit në OKB, “Vëllazërorja” Kosovë-Zvicër do të jetë kryefjala e mbrëmjes së kësaj tëRezultatet EurobasketFIBA BASKETBALL WORLD CUP 2023 23 August, 2023 @16:14 Pas viteve pritje, FIBA Kampionati Botëror është pranë derës. Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 Sporti 1 orë më parë 13 orë më parë — 1 orë më parë — Zvicër – Kosovë, formacionet e mundshme. Share Button Gazeta Blic. ërgatitjet për në Kampionatin Botëror “Katar 2022” Zvicra do t'i vazhdojë ... Nisja 🇽🇰 Kosovë 🇨🇭 Zvicër 10.07.2022... - Turist Kosova e 10 korr 2022 — Nisja Kosovë Zvicër 10.07.2022 Kthimi nga Zvicra e Marte 12.07.2022 Për më shumë info : +41 76 733 29 01 +383 44 ... Kosova dhe Zvicra mbajnë konsultimet politike në kuadër 28/06/2022. Kosova dhe Zvicra mbajnë konsultimet politike në kuadër të Ministrive të Punëve të Jashtme. Tags. Konsultime Politike, Kreshnik Ahmeti, Zvicra. Zvicra në anën tjetër drejtohej nga ky aktuali, Murat Yakin dhe rreshtohej 4-2-3-1, ndërsa në fushë ishin: Kobel, Mbabu, Elvedi, Cornert, Lotomba, Sow, Xhaka, Okafor, Shaqiri, Zuber dhe Gavranovic. Amir Rrahmani ishte kapiten te Kosova, ndërsa Granit Xhaka te Zvicra. Pjesa e parë nuk solli gola edhe përkundër rasteve, ku Amir Rrahmani dhe Valon Berisha ishin shumë afër golit. Në pjesën e dytë Dardanët e nisën më gol, ku Milot Rashica në minutën e 52-të shënoi nga afër pas një aksioni të bukur për 1-0. [Online!] Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18. 19 orë më parë — Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 2022 9 sht 2023 — [Transmetim i drejtpërdrejtë! ] U21 Kosova U21 drejtpërdrejt 8 shta 3... Kosova përballë Zvicrës, Berisha: Do të luajmë mundësitë 7 sht 2023 — Zgjedhje 2022 · A2 CNN · Rreth A2 CNN Ekipi është në fokus, pasi e dimë që Zvicra është kundërshtare e fortë dhe do të jetë ndeshje e vështirë ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page