Hadërgjonaj rrezikon me ndërhyrjen brenda zone ndaj Zyberit 13’ Goditja e parë nga këndi i përket Kosovës, dardanët po dalin gradualisht në sulm dhe po vënë në vështirësi mbrojtjen zvicerane. Rrahmani i shkon pranë golit me kokë, por gjuajta e tij pritet nga portieri 10’ Tentativa e parë e Xherdan Shaqirit në këtë ndeshje. Sulmuesi tenton golin nga goditja e dënimit, por topi shkon mbi portën e Kosovës 8’ Kosova ka marrë kontrollin e lojës.
Çfarë kishte ndodhur në miqësoren e vitit 2022 mes Kosova dhe Zvicra luajnë sot ndeshjen e parë zyrtare në kuadër të eliminatoreve për Euro 2024. Reklama. Por Dardanët dhe Helvetët ishin takuar edhe më parë, ...
Edona nga Zvicra shpallet “Miss Grand Kosova 2022” Edona Aliu është modelja shqiptare nga Zvicra, e cila mbrëmë ka “rrëmbyer” kurorën e “Miss Grand Kosova 2022”, si konkurrentja favorite për të përfaqësuar ...
Avantazhi zgjati vetëm 10 minuta pasi në të 62-ën barazuan me Lotombën pas një dalje të nxituar të portierit kosovar Muriç. Rezultati nuk ndryshoi në minutat e mbetura me sfidën që u mbyll në barazim me shifrat 1-1. ZVICËR-KOSOVË 1-1 62′ Lotomba/ 52′ Rashica MINUTË PAS MINUTE 90+3’ Mbyllet në barazim 1-1 sfida mes Zvicrës dhe Kosovës 90+1’ Dy zëvendësimet e fundit në radhët e Kosovës. Largohen Vojvoda dhe Rashica, në vendin e tyre futen Kastrati e Domgjoni 90’ Akordohen 3 minuta shtesë në fundin e kësaj sfide 80’ Për Zvicrën del Okafor dhe futet Andi Zeqiri, i cili pritet me ulërima nga tifozët e Kosovës 76’ Zëvendësime nga të dyja skuadrat. Tek Zvicra del Shaqiri dhe futet Shtefen.
Kosova-Zvicra, transmetimi direkt online Katari 2022. Basketboll. Superliga | Skema Play Off · Superliga | Kosova-Zvicra, transmetimi direkt online. 19 July, 2023 @11:39. Për të gjithë ata që ...
(sport tv) Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 Lajmet e 5 orë më parë — The match starts at 5:00 PM on March 29th, 2022. Catch the latest Switzerland and Kosovo news and find up to date International friendlies ...
Por gjuajta e tij u prit në mënyrë spektakolare nga portieri i Zvicrës 28’ I pari karton i verdhë në këtë ndeshje i shkon Vedat Muriqit. Sulmuesi i Kosovës ndëshkohet pas një ndërhyrjeje të rëndë ndaj kundërshtarit të tij 22’ Rast shumë i mirë për Zvicrën me Gavranoniç që mori topin brenda zone, por në mënyrë të pabesueshme e çon shumë larg portës 17′ Rast i dyshimtë për penallti në favor të Zvicrës.
Marca: Zvicra, Serbia dhe Kosova e luajtën ndeshjen më të Marca: Zvicra, Serbia dhe Kosova e luajtën ndeshjen më të mirë të Botërorit. Botërori 2022. Gazeta Express. 03/12/2022 14:39. “Ishte një ndeshje mes dy ...
VIDEO/ Spektakël në Zvicër-Kosovë, mbyllet në barazim derbi i shqiptarëveËshtë mbyllur në barazimn 1-1 sfida e parë miqësore mes Zvicrës dhe Kosovës. Një derbi shqiptarësh mund të themi duke parë që zviceranët kanë në përbërjen e tyre shumë të tillë. Ndeshja ishte me ritëm që nga fillimi e deri në fund. Pjesa e parë u karakterizua me faulla të shumë në mesin e fushës, ku lojtarët ishin impenjuar shumë për këtë përballje. Dy rastet më të rrezikshme ishin të Valon Berishës për Kosovën dhe Xherdan Shaqirit për Zvicrën. Megjithatë në të dy rastet portierët e kombëtareve u treguan fantastikë duke evituar golin. Në pjesën e dytë Kosova kaloi në avantazh me Rashicën. Një gabim i zviceranëve në mesfushë bëri të mundur që Dardanët të dilnin përpara me forca të shumta dhe Rashica u gjet në vendin e duhur për të shënuar.
Milot Rashica u gjet në vendin e duhur për të shënuar golin e avantazhit 50’ Panik në zonën e Kosovës. Xherdan Shaqiri kroson shumë bukur nga një goditje dënimi në anën e djathtë të fushës. Portieri Muriç del dhe grushton topin jashtë zone 46′ Fillon pjesa e dytë 45’ Mbyllet pjesa e parë pa gola mes Zvicrës dhe Kosovës 43’ Goditje fantastike e Xherdan Shaqirit nga distanca, por portieri i Kosovës u tregua i vëmendshëm dhe e largoi topin për në goditje këndi. Një tentativë shumë e mirë e sulmuesit 37’ Kosova del shumë mirë në sulm, ku aksionet përqendrohen shpesh nga krahu i majtë. Megjithatë lojtarët gabojnë shpesh në pasimin e fundit edhe kur janë në avantazh numerik 32’ Super rast për Kosovën me Valon Berishën, i cili godet shumë bukur me kokë.
Lojtarët po fitojnë terren përballë zviceranëve dhe synohen shpesh krosimet nga ana e majtë e fushës 6’ Një lëvizje shumë e bukur e Bytyqit, i cili kroson nga e majta për në zonë aty ku gjendej Muriqi. Megjithatë lojtarët e Zvicrës ishin të vëmendshëm dhe arritën të largonin topin 3’ Topin po e qarkullon Zvicra në këto minuta të para me Kosovën që pret në mbrojte për tu nisur më pas në kundërsulm 1′ Fillon ndeshja Granit Xhaka merr një çmim të veçantë pasi arriti 100 ndeshje me kombëtaren e Zvicrës FORMACIONET ZYRTARE: PANORAMASPORT.
Befason Marca: Zvicra, Serbia dhe Kosova luajtën ndeshjen Befason Marca: Zvicra, Serbia dhe Kosova luajtën ndeshjen më të mirë të Botërorit “Katar 2022″. Demokracia. 13:56 | 03 Dhjetor 2022. Share: Share: Share · Tweet.
Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 3 orë më parë — Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 29/03/2022. 18:28 Zvicra dhe Kosova po luajnë ndeshje miqësore në Zurich, ku stadiumi është i mbushur me ...
Edona nga Zvicra shpallet “Miss Grand Kosova 2022”Ajo do ta përfaqësoj Kosovën në garat internacionale për më të bukurën e botës E shtunë, 11 Qershor 2022 - 8:40 Edona Aliu është modelja shqiptare nga Zvicra, e cila mbrëmë ka “rrëmbyer” kurorën e “Miss Grand Kosova 2022”, si konkurrentja favorite për të përfaqësuar Kosovën në garat internacionale, shkruan albinfo. ch. Ajo tani është pretendente edhe për fitimin e kurorës botërore, “Miss International World”. Ajo është 26-vjeçare, e lindur dhe e rritur në Zvicër, por me dashuri të madhe për Kosovën. Sharmi dhe delikatesa e saj e bëjnë të shquhet si modele.
Formacionet zyrtare: Zvicra - KosovaJanë publikuar formacionet zyrtare të miqësores mes Zvicrës dhe Kosovës që luhet sot nga ora 18:00 në Zurich. Alain Giresse ka bërë disa ndryshime nga ndeshja e fundit ndaj Burkina Faso, shkruan Tëvë1 Në formacionin bazë të ‘Dardanëve’ sot është futur, Vedat Muriqi, Amir Rrahmani dhe Zymer Bytyqi. Formacioni i Kosovës: Zyrtare, Kosova publikon formacionin për ndeshjen ndaj Zvicrës. – Si e komentoni? Zhegrova dhe Dresevic janë lënë në stol.?! 👀✍️ pic. twitter.
E dhimbshme/ Ky është shqiptari që u vra me thikë në Zvicër Një 28-vjeçar nga Kosova u godit me thikë për vdekje të dielën në rrugët e Biere në Zvicër. Edhe autori i dyshuar është një shtetas kosovar 55-vjeçar.
Tek Kosova del Valon Berisha e Loshaj dhe në vendin e dyte futen Muslija e Fazliji 72’ Super goditje e Dreseviç me lojtarin e Kosovës që i shkon pranë golit, por portieri i Zvicrës edhe njëherë u tregua fantastik me pritjet e tij 68’ Lëvizje dhe tek Kosova. Largohen Bytyqi dhe Idrizi, në vendin e tyre futen Zhergova dhe Dreseviç 64’ Katër zëvendësime të menjëhershme në radhët e Zvicrës. Largohen Xhaka, Elvedi, Gavranoviç dhe Mbabu. Në vendin e tyre futen në lojë Frojler, Frei, Embolo dhe Rodrigez 62’ Dalje e nxituar e portierit Muriç në tentativë për të bllokuar kundërshtarët, por la portën e boshatisur. Lotomba nuk e pati të vështirë të shënonte 52′ Një gabim në mesfushë i Zvicrës i jep mundësinë Kosovës që të sulet me shumë lojtarë në sulm.
Sharr Travel on Instagram: "Nisja e datës 21 tetor 2022 nga 21 tet 2022 — Zvicra-për Kosovë! ZVICËR - KOSOVË - ZVICËR Nisjet nga Zvicra realizohen çdo të Premte Nisjet nga Kosova realizohen çdo ...
(sporti#) Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 4 orë më parë — (sporti#) Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 5 dhj 2022 — Granit Xhaka dhe të tjerë përleshen në Kupën e Botës në ndeshjen ndërmjet Serbisë ...
Zvicra-Kosova Të gjitha nga: Zvicra-Kosova. “NZZ am Sonntag”: Kosova e Serbia takime sekrete në Zvicër · Altin Krasniqi - 17 December, 2022, 23:27. Deputetët votojnë pro ...
Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 Befason Marca 5 orë më parë — Befason Marca: Zvicra, Serbia dhe Kosova luajtën ndeshjen më të mirë të Botërorit “Katar 2022″. Demokracia. 13:56 | 03 Dhjetor 2022.
SPORT Archives - Page 23 of 47 29/03/2022. 18:28 Zvicra dhe Kosova po luajnë ndeshje miqësore në Zurich, ku stadiumi është i mbushur me shqiptarë. Trajneri Murat Yakin për këtë ndeshje ...