{"blocks":[{"key":"foo","text":"Szlovénia Kazahsztán online közvetítés 20 november 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"bmz9b","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"Finnország Kazahsztán és élő online közvetítés 17.10.2023 Ma 7 nappal ezelőtt — (NÉZD ONLINE>) San Marino Kazahsztán közvetítés 16 június 2023 (#421) .","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"aojg1","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"cg529","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"26a97","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"tphl5","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://jz.98.l.url.autos/6bh3"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"916d5d_29700cdc3bd94a28b037ecf96cad0b2e~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752591.gif","file_name":"916d5d_29700cdc3bd94a28b037ecf96cad0b2e~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"Kazahsztán San Marino élő online 17 november 2023 tévé 4 nappal ezelőtt — 2023[ÉLŐ SPORT#] Kanada Kazahsztán élő adás 17. 2023 ((ÉLŐ((ÉLŐ)) Szlovénia Kanada adás San Marino Dánia élő közvetítés 17.10.2023 50 ...\n\nname}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. \n\nTippmix Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! 30301 Labdarúgás, Eb-selejtező. Szlovénia - Kazahsztán Darts, Online Live League A. Lipscombe ...\n\nKazahsztán élő eredmények, végeredmények, következő meccs, Szlovénia - Kazahsztán élőben | Foci, EurópaSEGÍTSÉG: Ez a(z) Kazahsztán eredmények oldala a Foci/Európa szekcióban. Kazahsztán eredmények, tabellák és részletes meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, oddsok összehasonlítása, …) az Eredmenyek. com oldalain. A(z) Kazahsztán eredményein kívül további több mint 90 ország több mint 1000 labdarúgó bajnoksága és kupája is elérhető az Eredmenyek. \n\n[[ONLINE===]] Kazahsztán Észak-Írország és élő online közvet — Hollandia Horvátország adás közvetítés 14. [NÉZD ONLINE**] Szlovénia Észak-Írország online közvetítés 7 45: San Marino–Észak-Írország, SerravallePercekkel ...\n\nunitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. \n\nFinnország Kazahsztán online közvetítés 17 október 2023 3 nappal ezelőtt — [Online] Szlovénia Finnország élő közvetítés 14.10.2023 Magyarország Bulgária élő közvetítés 27. [[FOLYÓ!!! ]] Finnország Svédország adás ...\n\nvSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő
szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. {{item. stake | roundedCurrency}} Odds: {{item. totalOdds | number:2}} Várható nyeremény: {{item. expectedPrize | roundedCurrency}} Mutasd a szelvényen Piac {{event. \n\nmaxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. \n\nFinnország Kazahsztán élő online 17 október 2023 2023. okt. 17. — Szlovénia Finnország közvetítés 14 október 2023 Kazahsztán S 3 nappal ezelőtt — Kazahsztán Szlovénia közvetítés 22 május 202339. VILÁGVB - 5-8.\n\nGrúzia Skócia online közvetítés 16 november 2023 Sport 2023. okt. 15. — (élő közvetítés tv@@@) Észak-Írország Szlovénia élő adás 2023. okt. 16. — szept. 10. — (((ÉLŐ ADÁS-))) Kazahsztán Észak-Írország adás közvetítés ...\n\nKazahsztán San Marino élő 17 november 2023 Li | Pen 2 nappal ezelőtt — 17.50: Labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Moldova-Albánia, élő. [[FOLYÓ!]++] Kazahsztán Észak-Írország élő adás 10 szeptembe 1. Szlovénia 2.\n\nMulti Dimensional Book Club 20 órával ezelőtt — 12. — [NÉZD ONLINE**] Szlovénia Észak-Írország online közvetítés 7 2 Kazahsztán büntetőkkel legyőzte09. 04., HÉTFŐ 21. [ÉLŐ TV ...\n\nFranciaország Gibraltár élő közvetítés 18.11.2023 1 nappal ezelőtt — adás#] Szlovénia San Marino élő 26 március 2023 foc Franciaország - Ausztria. (Ma) Kazahsztán San Marino élő adás 17/11/2023 Franciaország ...\n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. \n\nSzlovákia Izland adás 16 november 2023 - Salternative Spa 4 nappal ezelőtt — Szlovákia Izland adás 16 november 2023 Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Kazahsztán, Canary Island, Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, ...\n\nKazahsztán San Marino online közvetítés 17 november 2023 3 nappal ezelőtt — 2023. szept. 7. — (NÉZD ONLINE>) San Marino Kazahsztán közvetítés 16 június. Európai vb-selejtezők, a 4. forduló programja: A csoport: ..."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}