{"blocks":[{"key":"foo","text":"[[ONLINE-]((((] Észak-Írország Dánia online közvetítés 20 november 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"rxnu9","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"2023. szept. 10. — Finnország Észak-Írország élő adás 17/11/2023 Folyó 2023. szept. 10. — 17.50: Labdarúgás, Eb-selejtező, Finnország-Dánia (élő) 20. ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"e22c2","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"6j7mb","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"ejwtm","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"dmw9b","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://ts.4p.p.d6gn.url.autos/6bgt"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"2e6e59_9d174572b590493b80a2ee453b96656d~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752590.gif","file_name":"2e6e59_9d174572b590493b80a2ee453b96656d~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"Magyarország Szlovénia online közvetítés 09.11.2023 2023. nov. 9. — (SPORT TV>>>) San Marino Dánia online közvetítés 17 október 2023. okt. 16. — 45: San Marino–Észak-Írország, Serravalle J-CSOPORT20. [[[FOLYÓ ...\n\nFranciaország Gibraltár élő adás 18 november 2023 1 nappal ezelőtt — 19:00 Észak-Írország NIR 1-2 Magyarország HUN 2023-11-15 19:00:00 Észak-Írország - Magyarország Larne Europe/Budapest - Inver Park 2023.\n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. \n\n[[[élő sport!]]] Svájc Fehéroroszország élő adás 15 október 2023. okt. 15. — — SAN MARINO ANGLIA - UKRAJNA [[ingyenes!!! ]-] Csehország Albánia élő [[FUTBALL-]] Dánia Észak-Írország és élő online közvetítés. Az azonos ...\n\n(((ÉLŐ*))) Észak-Írország San Marino és élő online közvetíté ... (ÉLŐ*))) Észak-Írország San Marino és élő online közvetítés 14.10.2023 2023 [élő adás Ciprus Cytavision görög Csehország Sport1 Sport2 Sport5 cseh Dánia TV3+ ...\n\nÉszak-Írország élő eredmények, végeredmények, következő meccs, Észak-Írország - Dánia élőben | Foci, EurópaSEGÍTSÉG: Ez a(z) Észak-Írország eredmények oldala a Foci/Európa szekcióban. Észak-Írország eredmények, tabellák és részletes meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, oddsok összehasonlítása, …) az Eredmenyek. \n\n[[ONLINE===]] Kazahsztán Észak-Írország és élő online közvet [ONLINE===]] Kazahsztán Észak-Írország és élő online közvetítés 10 szeptember 2023 2023. júl. 17. — [[[FOLYAM@]]] Dánia Észak-Írország adás közvetítés 16 ...\n\nDánia Kazahsztán adás közvetítés 14.10.2023 tévé 2023. okt. 14. — 11. — 45: Dánia–Finnország, Koppenhága (Tv: Arena4)20. 45: San Marino–Észak-Írország, Serravalle. Percekkel(Néz=) Kazahsztán Szlovénia élő adás ...\n\nname}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. \n\nSan Marino Dánia élő közvetítés 17.10.2023 2023. okt. 17. — 50 perccel ezelőtt — 45: San Marino–Észak-Írország, Serravalle J-CSOPORT20. [[[FOLYÓ#]]] Szlovénia Magyarország élő közvetítés 5 január ...\n\nunitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. \n\nSpanyolország Grúzia közvetítés 19 november 2023 11 órával ezelőtt — Dánia 3:2, Észak-Írország–Finnország 0:1. 1. Észak-Írország San Írország Görögország élő adás 13 október 2023 Nézd online 12 órával ...\n\nliveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő
szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. \n\nFinnország Észak-Írország adás 17 november 2023 3 nappal ezelőtt — ÉSZAK-ÍRORSZÁG FERÖER - MOLDOVA FINNORSZÁG - DÁNIA MONTENEGRÓ - BULGÁRIA 18. [[ÉLŐ ADÁS==]**] Magyarország Bosznia- TV-műsor - Élő foci ...\n\ncom oldalain. A(z) Észak-Írország eredményein kívül további több mint 90 ország több mint 1000 labdarúgó bajnoksága és kupája is elérhető az Eredmenyek. com oldalain a világ minden tájáról. Csak kattints a kiválasztott ország nevére a bal oldali menüben és válaszd ki a követni kívánt bajnokságot (bajnoki eredmények, kupaeredmények, egyéb meccsek). \n\nDánia - Észak-Írország Összefoglaló: Labdarúgás gólok & ÖsszefoglalókKövesse élőben a UEFA Európa-bajnoki-selejtező élő Labdarúgás mérkőzést a Dánia és a Észak-Írország között az Eurosport segítségével. A mérkőzés 21:45-kor kezdődik a 2023. június 16. időpontban. Nézze meg a legfrissebb Dánia és Észak-Írország híreket és találja meg a legfrissebb UEFA Európa-bajnoki-selejtező Tabella, Eredmények, Góllövőlista és Korábbi győztesek. \n\nKazahsztán San Marino közvetítés 17.11.2023 2 nappal ezelőtt — — [sport] Kazahsztán Dánia és élő online közvetítés 26 március 26 [élő tv>>] Kazahsztán Észak-Írország élő Foci: Kazahsztán élő ...\n\nDánia Szlovénia adás közvetítés 17 november 2023 2023. nov. 11. — 6 nappal ezelőtt — Magyarország Szlovénia élő 11 november 2023 Élő közvetítés TV A Rábavidéken elő szlovének száma háromezer fő körül van.\n\nÉszak-Írország San Marino élő online 14 október 2023 2023. okt. 13. — -] Csehország Albánia élő [[FUTBALL-]] Dánia Észak-Írország és élő online közvetítés. 0. +. 0 San Marino - Észak-Írország Összefoglaló ..."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}