top of page

Patient Care Expert

Public·87 members

Memaliaj Tepelena drejtpërdrejt 19 nëntor 2023 Shiko Tv


1 tet 2017 — ... Tepelenë-Memaliaj. Në 27 vite pluralizëm PD ka fituar vetëm një palë ... Janë dinakë, të drejtpërdrejtë e jo sy unjur. Ndaj më me pak kujdes ...


Tepelena - nga një xhep fals - pikë turistike Segmenti dikur ishte pjesë e rrugës nacionale deri në vitet 1970, kur u ndërtua rruga që të çonte në Memaliaj. Në pjesë të caktuara, rruga e re shtrihet ... Natyrisht, kjo do të shtyjë shumë më shpejt përpara edhe pagat në sektorin privat dhe niveli i pagave në tërësi do jetë krejt tjetër, ashtu sikundër do jetë krejt tjetër dhe niveli i jetesës në komunitet në të gjitha bashkitë. Shqipëria ka hyrë në fazën që kush do të punojë, të investojë sado pak lekë dhe ta kthejë shtëpinë e gjyshit, ta kthejë një copë të trashëguar, ta kthejë një rrënojë të kujtdo qoftë me një marrëveshje me këdo qoftë në pjesë të industrisë së turizmit, të mund të jetojë këtu në vendin e vet, që nga Qafa e Pazarit deri në majë fare të malit më të lartë rreth e rrotull, duke fituar më shumë sesa fiton dhe ka fituar duke punuar për grekët, për italianët, për gjermanët, për anglezët e për këdo qoftë. Pastaj pandemia, që përsëri na detyroi të ndalojmë punë, shumë punë, të marrim shumë fonde, t’i çojmë për të blerë vaksina, t’i çojmë për të dhënë bonuse, për të dhënë pako rezistence. Pastaj vjen dhe lufta, me inflacionin e me çmimin e energjisë, për të cilin vazhdojmë paguajmë nga arka e shtetit që fatura e elektrikut në shtëpitë tuaja dhe në të gjitha shtëpitë e familjeve shqiptare, në të gjitha dyert e bizneseve të vogla të Shqipërisë, të mos lëvizë asnjë qindarkë nga fatura përpara sesa çmimi të ngrihej, por çmimi vazhdon të jetë i ngritur, sado ulet, është shumë më i lartë sesa ai që ishte dhe vazhdojmë i paguajmë. Të gjitha këto fonde, nëse nuk do kishim pasur këto goditje do të kishin shërbyer për të bërë shumë më tepër punë, do të kishin shërbyer për t’i rritur rrogat më parë sesa i rritëm e megjithatë, ngaqë ekonomia jonë sot, siç e thotë dhe raporti i fundit i Bankës Botërore, është më e qëndrueshmja në Ballkan dhe ngaqë ne e kemi krijuar tani bazën, e kemi ndërtuar tani shkallën tjetër, jemi në gjendje të bëjmë rritjen më të madhe historike të pagave që ka nisur dhe mbyllet cikli prillin e ardhshëm, duke çuar pagën mesatare në sektorin publik në Shqipëri nga 530 euro në 900 euro. Sot Shqipëria ulet në Këshillin e Sigurimit bashkë me 15, 16, 17 shtete nga më të fuqishmet e botës. Sot Shqipëria pret të organizojë Samitin e Berlinit në Tiranë në tetor, pasi ka pritur Samitin e parë të Bashkimit Europian jashtë kufijve të Bashkimit Europian dhe pasi ka drejtuar OSBE-në. Tani pse ndodhin të gjitha këto? Jemi bërë ndonjë superfuqi ushtarake? Kemi shpikur ndonjë raketë? Jo! Jemi bërë ndonjë superfuqi ekonomike? Jo! Jemi zmadhuar dhe jemi më shumë 28 mijë kilometra katrorë? Jo! Kjo ndodh sepse me shumë vullnet, me shumë atdhedashuri në marrëdhënie më të huajt dhe patriotizëm të shëndetshëm, me shumë aftësi dhe këmbëngulje ne i kemi bërë vend vetes dhe nuk do të kishim qenë sot në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara nëse nuk do të kishim mbështetjen dhe besimin e plotë të aleatëve dhe partnerëve tanë. Tepelenë dhe Memaliaj, sekuestrohen 170 kg kanabis sativa Policia e Shtetit ka ndërmarrë një operacion të gjerë antikanabis në disa zona të vendit. Sipas informacioneve të para janë mbi 300 forca policie të angazhuara ... NJOFTIM/ Dëgjesa Publike në kuadër të përgatitjes së Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis (VNM) – Projekti HPP KalivaçNJOFTIM – Dëgjesa Publike në kuadër të përgatitjes së Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis (VNM) – Projekti HPP Kalivaç “Kompania koncesionare Ayen-ALB” do të ndërmarrë realizimin e Projektit të “Hidrocentralit Kalivaç”, sipas Marrëveshjes së Koncesionit Nr. 1268, Datë 08/6/2018 “Për ndërtimin e Hidrocentralit Kalivaç”. Kompania Ayen-ALB sh. a. Kjo ndodhte deri përpara 7-8 vjetësh. Sot Gjirokastra me shifrën e vitit të kaluar ka shkuar në 200 mijë turistë dhe nga një, Gjirokastra ka vetëm në qendrën historike 150 mundësi, 150 dyer të hapura, 150 bujtina që janë si hotele butik, njëra më e bukura se tjetra dhe të tjera janë në ndërtim dhe të tjera akoma po projektohen dhe tani më shpejtësinë që Gjirokastra ka marrë, do duhen shumë më pak vite sesa ato që u deshën për ta çuar në gjysmë milioni turistë. Këtu jemi ne sot, na duhet vetëm energji, na duhet vetëm besim, na duhet optimizëm dhe na duhet vetëm punë. Të tjerat nuk na duhen, sherret e vjetra nuk na duhen! Kthimi mbrapa është vetëvrasje sepse tanimë më e keqja është mbrapa dhe më e mira është e gjitha përpara. Nga ana tjetër, çdo shqiptar, pavarësisht se çfarë simpatish, bindjesh apo përkatësish politike ka, nuk duhet të harrojë se sot Shqipëria është më e respektuar se kurrë në sytë e botës, sot Shqipëria është më e barabartë se çka qenë ndonjëherë tjetër në çdo tryezë ku ulet. Agjentët imobliarë në Memaliaj Zbuloni të gjittha agjensitë imobliare në Memaliaj për të gjetur pronën ideale ose Tepelenë. Memaliaj. Nuk u gjet! Gjeni agjentin imobiliar për ju. Kërkoni ... Kujt i shkon në mendje në Gjirokastër, në Tepelenë, në Këlcyrë, në Memaliaj, në Libohovë, në Dropull, në Përmet që të votojë për ta, duhet ta ketë parasysh këtë, duhet ta ketë parasysh Shkodrën, duhet të kenë parasysh në të gjitha rastet kur ata e kanë patur mundësinë të tregojnë veten këtu se çfarë kanë treguar. Kanë treguar të njëjtën gjë që tregojnë kudo, bëjnë një taraf që e mbyllin brenda pasi mbyllin derën për të tjerët, një pjesë të fondeve që mbledhin nga taksat e njerëzve i ndajnë mes njëri-tjetrit dhe pjesën tjetër e përdorin për të mbushur autobusë ku fusin punëtorët e ndërmarrjeve që duhen t’i rrinë në kokë qytetit, i nisin si turistë në Tiranë për të ngritur dy gishta dhe për të thënë “Rama Ik”, siç thonin më përpara ik ai e ik ai. Një rrugë për dy destinacione… (Berat – Memaliaj & Berat ... Tepelena nga kryeqyteti. Ndërkohë mund të krijohet mundësia që rrugën “Berat-Memlaiaj” ta shfytëzojë për të shkuar në jug apo në kryqytet edhe Skrapari ... REGJISTRI I MBLEDHJEVE - Bashkia TepelenëREGJISTRI I MBLEDHJEVE TË KËSHILLIT BASHKIAK "Nr. Mbledhjes (viti___)"Njoftimi i Mbledhjes (lidhja për shkarkim) Njoftimi i Mbledhjes Menyra e Njoftimit (uebpage, tabela e njoftimeve, TV, tjeter)Mbajtja e Mbledhjes "Data (d/m/v)"Mbajtja e Mbledhjes VendiMbajtja e Mbledhjes Ora e fillimitMbajtja e Mbledhjes Ora e përfundimitMbajtja e Mbledhjes Kohëzgjatja e mbledhjesLloji i Mbledhjes (Radhës, Jashtë Radhe, Emergjente, Elektronike, Shtyrë, Mbyllur)Sesioni i mbledhjes i mbajtur i mbyllur"Rendi i Ditës (lidhja për shkarkim)" "Video (lidhja)""Procesverbali Datë 31 mars 2022Nr. 612/1, datë 18. Industria e turizmit është ajo që është baza e rritjes tonë dhe Shqipëria, kampione e Ballkanit në turizëm në 2030 do të thotë një Shqipëri që bën turizëm jo thjeshtë në disa pika në bregdet si deri dje, por në 28 mijë kilometrat e saj katror ku çdo kilometër ofron bukuri, kush më shumë se tjetri. Natyrisht që kjo nuk ka ardhur rastësisht, kjo nuk ka ardhur as sepse papritur njerëzit menduan që të merren me turizëm, por kjo ka ardhur sepse ne kemi bërë investime masive në infrastrukturë. Sot infrastruktura që sjell në Gjirokastër, që çon në Tepelenë, që çon në Dropull dhe kështu me radhë dhe brenda bashkive dhe që lidh bashkitë me njëra tjetrën, nuk ka të krahasuar me infrastrukturën që ishte. Gjirokastër, në takimin e madh me gjirokastritët, përmetarët, këlcyriotët, libohovitët e dropullitët për të mbjellë pemën e fitores së radhës - Partia Socialiste e Shqipërisë Partia Socialiste e Shqipërisë Kryetari i PSSH Edi Rama: Shumë faleminderit! Shumë faleminderit për mikpritjen! Kur erdhëm këtu mu kujtua që disa vite më parë, këtu nuk kishte një park si ky, por kishte mbeturina, disa rrënoja dhe shumë ferra dhe ishte praktikisht një zonë ku askush nuk vinte sepse nuk ftonte askënd. Sot ky park është një park i qytetit, është një park ku njerëzit e të gjitha moshave venë e vijnë dhe është një park fantastik ku ne mblidhemi për të mbjellë pemën e fitores së radhës. Në këtë fushatë për hir të së vërtetës ne e kemi pak më të lehtë sesa në gjithë fushatat e tjera që unë mbaj mend sepse kemi shumë punë të bëra që flasin vet, kemi rezultate të arritura që janë më shumë sesa fjalët dhe patjetër për shkak të punës dhe të rezultateve të arritura kemi edhe më shumë besimin tek vetja dhe tek njerëzit se do të mund t’i bëjmë të gjitha ato që duam të bëjmë dhe që do ta përmbushin këtë pjesë të misionit të PS që i takon kësaj gjenerate. Vdekja e 2 mësuesve në Memaliaj/ Boçi: Një vrasje 9 shk 2020 — Ndër të tjera, Boçi shkruan se heshtja e tyre kërkon fshehë gjurmët e një krimi dhe tragjedie që implikon drejtpërdrejtë ata vetë, fajtorët që ... Iu ankua kryeministrit, e shkarkojnë kryebashkiakët e 9 pri 2018 — Tepelenë dhe Memaliaj. Pavarësisht, se çfarë shkruhet në atë vendim Këtë denoncim, drejtori i Ujësjellësit, Arben Kaçori e bëri drejtpërdrejt ... BULETIN STATISTIKOR - Prefekti i Qarkut Gjirokastër drejtpërdrejt për qytetarin, mbështetës të së cilave ishte edhe Qarku i Tepelenës dhe në Memaliaj. Po vazhdojnë punimet për rehabilitim në bashkinë ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page